Pravne obavijesti

Društvo MATEKOVIĆ & partneri Odvjetničko društvo d.o.o. (dalje: Mateković & partneri) je odvjetničko društvo upisano u imenik Hrvatske odvjetničke komore.

MATEKOVIĆ & partneri Odvjetničko društvo d.o.o.
Kneza Mislava 15
HR – 10000 Zagreb
OIB 83194631403
registriran pred Trgovačkim sudom u Zagrebu pod matičnim brojem (MBS) 081385190
IBAN HR3823600001102947789 – Zagrebačka banka d.d. SWIFT ZABAHR2X
EUVAT HR83194631403
Temeljni kapital: HRK 350,000.00
Direktor: Krešimir Mateković

1. Izjave o odricanju od odgovornosti
Informativne svrhe
Sadržaj koji je prikazan na ovoj internet stranici prikazan je isključivo u informativne svrhe. Namjena ove internet stranice nije prikupljanje klijenata ili pružanje pravnih savjeta, a informacije pružene na ovoj internet stranici služe samo kao opće informacije i ne tvrdimo da su sveobuhvatne ili da pružaju pravne ili druge savjete. Posjetitelji ove stranice moraju se suzdržati od bilo kakvih postupanja temeljenih na informacijama s ove internet stranice. Mateković & partneri ne preuzima odgovornost glede poduzetih ili propuštenih radnji utemeljenih na bilo kojem sadržaju ove internet stranice.

Ni primitak informacija objavljenih na ovoj internet stranici niti bilo koja e-mail ili druga elektronička komunikacija poslana Mateković & partneri ili odvjetnicima društva putem ove internet stranice neće stvoriti odnos odvjetnik-klijent. Informacije na ovoj internet stranici ne zamjenjuju pojedinačni pravni savjet ovlaštenog odvjetnika.

Veze na druge internet stranice
Ova internet stranica sadrže veze na druge stranice, koja nisu u našem vlasništvu, te nad kojima, stoga, nemamo nadzor. Imajte na umu da mi nismo odgovorni za pravila o privatnosti tih internet stranica niti ih možemo nadzirati. Ova izjava o privatnosti odnosi se samo na informacije prikupljene na ovoj stranici. Preporučujemo vam da izjave o privatnosti pročitate na svakom mjestu koje posjetite, a koje prikuplja osobne podatke.

Izmjene
Mateković & partneri zadržava pravo da u svako doba, sukladno svojoj vlastitoj odluci, promjeni, izmjeni, nadopuni ili izbriše bilo kakav sadržaj, odnosno, ograniči pristup ili prestane objavljivati sadržaj ove internet stranice.

Autorska prava i upotreba sadržaja
Sadržaj ove internet stranice vlasništvo je Mateković & partneri i zaštićen je zakonima o autorskim pravima. Preuzimanje je sadržaja s ove interne stranice je dopušteno, no samo za osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Nisu dopuštene izmjene ni daljnja reprodukcija sadržaja. Sadržaj se inače ne smije kopirati ni upotrebljavati na neki drugi način.

Upotreba pitanja i komentara
Pitanja, komentari, prijedlozi i ostala komunikacija, uključujući ideje, izume, koncepte, tehnike i znanje koje možete proslijediti putem ove internet stranice ili na neki drugi način Mateković & partnerima, elektroničkim ili nekim drugim putem, nisu povjerljivi i postat će vlasništvo Mateković & partnera koje će ih moći koristiti bez ograničenja na bilo koji način i u bilo koju svrhu, uključujući razvoj, proizvodnju i/ili puštanje u promet robe ili usluga.

Mjerodavno pravo
Vaš pristup ovoj internet stranici te upotreba i sadržaj iste regulirani su pravom Republike Hrvatske te se tumače u skladu s njim.

2. Kontakt
Za sva pitanja vezana za zaštitu privatnosti, kolačiće, te izjavu o odgovornosti, u slučaju da želite dobiti uvid u to koje osobe podatke o Vama imamo, odnosno, ako imate dvojbi o tome na koji način koristimo Vaše osobne podatke molimo Vas da nam se obratite na adresu office@matekovic.com ili putem telefona na broj +385 1 6329 852. Možete nam se obratiti i običnom poštom na adresu:

MATEKOVIĆ & partneri Odvjetničko društvo d.o.o.
Kneza Mislava 15
HR – 10000 Zagreb

2024 © MATEKOVIĆ & partneri Odvjetničko društvo d.o.o.

Sva prava pridržana

2024 © MATEKOVIĆ & partneri Odvjetničko društvo d.o.o. Sva prava pridržana         Pravne obavijesti  Pravila privatnosti  Politika kolačića  Kontakt